Начало      -      Биография      -      Дейности      -      Обучения      -      Новини      -      Медии      -      Контакти
ИНТЕРВЮТА

..

Наталия Футекова за образованието по бизнес софтуер, 13.01.2016 - TV Bulgaria

.

Успешна кариера в софтуерния бранш без познания по програмиране - NEWS 7

Първата в България ERP магистратура стартира на 16 октомври. Интервю на Natalia Futekova и патньорите от erp.bg и Team Vision Bulgaria за предизвикателствата и възможностите, които предлага ERP бранша.

.

Новатори в образованието - NEWS 7

Търсят българите, които разбиват остарелите представи за обучение и проправят пътя на новото

.

Наталия Футекова: Има ли желание, има и реализация в България! - FanBook.bg

Д-р Наталия Футекова съчетава успешно предприемаческата кариера в сферата на технологиите с академичната и научна дейност, както и с активното участие в образователни и други обществени каузи.

.

Д-р Наталия Футекова: Светът става все по-достъпен за все повече хора - сп. Икономика – април 2015

Д-р Наталия Футекова разказа пред сп. Икономика за тенденцията през следващите години, в които ще се разгърнат истинските мащаби на явлението, наречено "интернет на нещата" и новите технологии.

.

Жената в бизнеса - сп. Bussiness Club – март 2015

Д-р Наталия Футекова за успеха и какво мотивира жените в бизнеса. В интервю за сп. Bussiness Club тя разказва за ценностите и стремежът на ERP.BG да прави не само бизнес, а да подкрепя развитието на работната среда.

.

Наталия Футекова: Учениците трябва да знаят как се управлява кариера - Uchi.bg - 26.01.2015

Пред образователния сайт Uchi.bg Наталия Футекова сподели наблюденията си за какво остават неподготвени учениците след завършване на училище и каква промяна трябва да настъпи според нея.

.

Как софтуерната фирма ERP.BG партнира с УНСС - TechNews

Българската софтуерна фирма ERP.BG вече няколко години успешно си партнира с Университета за национално и световно стопанство. Фирмата е дарила софтуер а обучението на студентите и провежда стажантска програма за тях. Преминалите през стаж пък намират място в бизнеса като служители на компанията. За взаимоотношенията на ERP.BG с УНСС разказва Наталия Футекова, управляващ съдружник в ERP.BG и преподавател в университета.

.

ERP.BG - мост между бизнеса и образованието - интервю на Наталия Футекова пред Technews.bg

ERP.BG има мащабна стратегия за сътрудничество с образователните институции в България. Целта ни е да гарантираме обучение с конкурентна подготовка на световно ниво, в действие. Екипът ни е убеден във важността на обучението в сферата на ERP (Enterprise Resource Planning) у нас. Предвид нарастващото значение на този клас решения за бизнеса, познанието за тях вече се превръща в ключов елемент от програмата на редица специалности в сферата на информационните технологии, бизнес управлението, маркетинга, финансите и икономиката.

.

Интервю с Наталия Футекова за партньорството между бизнеса и образованието, 21.10.2014

.

Интервю на Наталия Футекова пред сп. Икономика, 06.06.2013