Начало      -      Биография      -      Дейности      -      Обучения      -      Новини      -      Медии      -      Контакти

.


МЕДИИ

..

 

Наталия Футекова: Качествени кадри в България ще има, ако бизнесът влезе в образованието

Доц. д-р Наталия Футекова – управляващ съдружник в ERP.BG и основател на ERP Academy е гост в рубриката „Експертите съветват“ на сп. „Бизнес клуб“.

.

 

Наталия Футекова: Перспективите за развитие пред богатата ниша на системите за управление на бизнеса

Какви са тенденциите в света на високите технологии – системите за управление на бизнеса или т.нар. ERP системи коментира в студиото на предаването Investbook с водещ Велко Каменов управляващият партньор в ERP.BG Наталия Футекова.

.

 

Доц. д-р Наталия Футекова в интервю за специалното издание на сп. Мениджър

Доц. д-р Наталия Футекова – управляващ съдружник на ERP.BG даде интервю за специалното издание на сп. Мениджър – "Жената е“. В него тя разказва за пътят, изминат от „Алое Ко“ до ERP.BG, както и за бъдещите планове на компанията.

.

 

Доц. д-р Наталия Футекова гостува на предаването „В развитие“ по Bloomberg TV

Интересът към ERP академията и дейностите, които организира, в България е много голям. Това заяви основателят на ERP Academy доц. д-р Наталия Футекова в предаването "В развитие" на Bloomberg TV Bulgaria с водещ Вероника Денизова.

.

 

Доц. д-р Наталия Футекова гостува на Ива Дойчинова в радио FM+

„За мен един преподавател трябва да запали децата и да живее с тях, давайки им всичко от себе си всеки път.”, каза доц. д-р Наталия Футекова, жури в класацията „Новатори в образованието”, която гостува в "Ива от сутрин до обед", за да разкаже за хората, които се борят да възродят образованието.

.

 

www.uspelite.bg | Наталия Футекова: Харесва ми да мотивирам младите в IT сектора

Д-р Наталия Футекова е управляващ съдружник в „И Ар Пи България” (ERP.BG) – една от водещите български компании за разработка на бизнес софтуер. Тя съчетава успешно предприемаческата кариера в сферата на технологиите с академичната и научна дейност.

.

 

сп. Икономика | Доц. д-р Наталия Футекова: Липсва цялостен подход

Основната тема в новия брой на сп. „Икономика“ е посветена на дълго чаканото въвеждане на електронно управление и безхартиена администрация.

.

 

сп. Бизнес Лейди | Наталия Футекова: Подготвяме кадри за икономиката на бъдещето

Доц. д-р Наталия участва активно в различни инициативи в подкрепа на образованието, културата и предприемачеството. През 2015 година основава ERP Academy – иновативен проект на фирми от ERP бранша в България, които обединяват усилия с цел...

.

 

сп. Икономика

Д-р Наталия Футекова е управляващ партньор на ERP.BG - една от водещите български компании за разработка на бизнес софтуер. Съчетава успешно предприемаческата кариера в сферата на технологиите с академичната и научна дейност, както и с активното участие в образователни и други обществени каузи.

.

 

сп. Бизнес Лейди

Д-р Наталия Футекова съчетава успешно предприемаческата кариера в сферата на технологиите с академичната и научна дейност, както и с активното участие в образователни и други обществени каузи.

.
..

Наталия Футекова за образованието по бизнес софтуер, 13.01.2016 - TV Bulgaria

.

Успешна кариера в софтуерния бранш без познания по програмиране - NEWS 7

Първата в България ERP магистратура стартира на 16 октомври. Интервю на Natalia Futekova и патньорите от erp.bg и Team Vision Bulgaria за предизвикателствата и възможностите, които предлага ERP бранша.

.

Новатори в образованието - NEWS 7

Търсят българите, които разбиват остарелите представи за обучение и проправят пътя на новото

.

Наталия Футекова: Има ли желание, има и реализация в България! - FanBook.bg

Д-р Наталия Футекова съчетава успешно предприемаческата кариера в сферата на технологиите с академичната и научна дейност, както и с активното участие в образователни и други обществени каузи.

.

Д-р Наталия Футекова: Светът става все по-достъпен за все повече хора - сп. Икономика – април 2015

Д-р Наталия Футекова разказа пред сп. Икономика за тенденцията през следващите години, в които ще се разгърнат истинските мащаби на явлението, наречено "интернет на нещата" и новите технологии.

.

Жената в бизнеса - сп. Bussiness Club – март 2015

Д-р Наталия Футекова за успеха и какво мотивира жените в бизнеса. В интервю за сп. Bussiness Club тя разказва за ценностите и стремежът на ERP.BG да прави не само бизнес, а да подкрепя развитието на работната среда.

.

Наталия Футекова: Учениците трябва да знаят как се управлява кариера - Uchi.bg - 26.01.2015

Пред образователния сайт Uchi.bg Наталия Футекова сподели наблюденията си за какво остават неподготвени учениците след завършване на училище и каква промяна трябва да настъпи според нея.

.

Как софтуерната фирма ERP.BG партнира с УНСС - TechNews

Българската софтуерна фирма ERP.BG вече няколко години успешно си партнира с Университета за национално и световно стопанство. Фирмата е дарила софтуер а обучението на студентите и провежда стажантска програма за тях. Преминалите през стаж пък намират място в бизнеса като служители на компанията. За взаимоотношенията на ERP.BG с УНСС разказва Наталия Футекова, управляващ съдружник в ERP.BG и преподавател в университета.

.

ERP.BG - мост между бизнеса и образованието - интервю на Наталия Футекова пред Technews.bg

ERP.BG има мащабна стратегия за сътрудничество с образователните институции в България. Целта ни е да гарантираме обучение с конкурентна подготовка на световно ниво, в действие. Екипът ни е убеден във важността на обучението в сферата на ERP (Enterprise Resource Planning) у нас. Предвид нарастващото значение на този клас решения за бизнеса, познанието за тях вече се превръща в ключов елемент от програмата на редица специалности в сферата на информационните технологии, бизнес управлението, маркетинга, финансите и икономиката.

.

Интервю с Наталия Футекова за партньорството между бизнеса и образованието, 21.10.2014

.

Интервю на Наталия Футекова пред сп. Икономика, 06.06.2013