Начало      -      Биография      -      Дейности      -      Обучения      -      Новини      -      Медии      -      Контакти

.
..

 

Доц. д-р Наталия Футекова гостува на предаването „В развитие“ по Bloomberg TV

Интересът към ERP академията и дейностите, които организира, в България е много голям. Това заяви основателят на ERP Academy доц. д-р Наталия Футекова в предаването "В развитие" на Bloomberg TV Bulgaria с водещ Вероника Денизова.

.

По думите на Футекова е въпрос на време всяка една компания да има ERP система и подготовката на кадри на местно ниво, а не само в София, е бъдещето на индустрията.

"Преди 5-6 години, когато започнаха да се налагат тези системи, пазарът не познаваше продуктите, но сега той е подготвен и хората го търсят", обясни специалистът.

"Самите ERP системи дойдоха до пазара на малките и средни компании. Те са подготвени за този пазар. Освен това, благодарение на облачните решения вече

е се закупуват лицензи, не се инсталират на сървъри, а се взимат под наем, като услуга".
Кога може да се стигне до "хаос в системата" при въвеждането на ERP в компаниите? Повишава ли се или се намалява рискът за киберсигурността с използването на облачни услуги?

Вижте целия коментар: ТУК