Начало      -      Биография      -      Дейности      -      Обучения      -      Новини      -      Медии      -      Контакти
.

НОВИНИ

..

 

Наталия Футекова връчи голямата награда за цялостен принос по време на VIP Business Awards 2017

Наталия Футекова връчи голямата награда за цялостен принос по време на VIP Business Awards 2017. Пример за една изпълнена не американска, а българска мечта, получи заслужен Бизнес Оскар от третата церемония за значими постижения в бизнеса VIP Business Awards 2017, организирана от VIP COMMUNICATION.

.

 

ERP Academy с награда за най-добър проект за интегриране на образованието в бизнеса

На официалната церемония по връчване на годишните HR награди на БАУХ (Българска асоциация за управление на хора), ERP Academy получи награда за най-добър проект за интегриране на образованието в бизнеса.

.

 

Доц. д-р Наталия Футекова говори за тенденциите при ERP системите в предаването „Бизнес линия“ по ТВ „Европа“

Доц. д-р Наталия Футекова бе специален гост в предаването „Бизнес линия“ по ТВ „Европа“, където разказа повече за развитието на ERP системите в България, специалистите в сферата и класацията „Новатори в образованието“.

.

 

Доц. д-р Наталия Футекова връчи награда за благотворителност на bTV

bTV получи награда за благотворителност "Златно сърце" на списание „Бизнес лейди”, връчена им от доц. д-р Наталия Футекова. Признанието спечелиха с каузата "Талантът обича всяко дете".

.

 

Доц. д-р Наталия Футекова с награда за академични постижения и номинация за международния формат TOYP

На тържествена церемония в София Junior Chamber International – България връчи за втора поредна година наградите на десетте най-изявени млади личности на страната.

.

 

Доц. д-р Наталия Футекова връчи награда на победителите в "LUXURY PROPERTY AWARDS" 2016

Една от най-бързо развиващите се компании за имоти у нас ЛУКС ИМОТИ, получи престижен приз от LUXURY PROPERTY AWARDS 2016 в категория "Най-добра агенция за луксозни имоти".

.

 

Доц. д-р Наталия Футекова връчи награди на ЦСКА и Христо Стоичков

Легендарният футболен треньор Димитър Пенев и Пламен Марков предизвикаха фурор с появата си на церемонията за LIFESTYLE Оскарите в Гранд хотел България.

.

 

Доц. д-р Наталия Футекова е сред 10-те най-изявени млади българи

През 2016 г. Junior Chamber International – България отличи за втора поредна година десетте най-изявени млади личности на страната.

.

 

Доц. д-р Наталия Футекова връчи призове за телевизионен и радио мениджмънт

Над 40 печатни и електронни медии получиха своите награди. Водещи на вечерта бяха актьорът, носител на престижния приз ИКАР Симеон Владов и ПР-ът и журналист Патриция Кирилова, управляващ съдружник на организатора VIP COMMUNICATION.

.

 

Д-р Наталия Футекова постави като приоритет иновациите в образованието и нуждата от нови компетенции на Икономически Форум 2016

ERP.BG връчи отличие за ефективност и иновации на престижните награди „Компания на годината”

.

 

Висшето училище по застраховане и финанси създаде първата бакалавърска програма по бизнес софтуер в Европа

От следващата есен ще стартира първата в България и Европа бакалавърска програма по бизнес софтуер. Тя се нарича „ИТ анализ и бизнес стратегии“ и е създадена от ВУЗФ, в партньорство с водещи компании от сегмента на системите за управление на бизнеса.

.

 

Нараства интересът към бизнес софтуера - Семинар на ERP Academy привлече стотици в Софтуерния университет

Огромен интерес предизвика семинар на ERP Academy в Софтуерния университет. Над 240 души участваха в събитието на тема „Запознаване с ERP, BI и CRM”, което запозна младата аудитория с перспективите за реализация в сегмента на системите за управление на бизнеса.

.

 

Над 100 студенти и представители на фирми се запознаха със стратегиите за успех в продажбите на семинар във Висшето училище по застраховане и финанси

Какво искат клиентите и какви са техните страхове? Как да ги накараме да се чувстват комфортно с нас? Как да се настроим за успех в преговорите? Това бяха част от въпросите във фокуса на безплатния семинар на тема „Стратегии за успех в продажбите“...

.

 

Важно е университетите да работят с бизнеса

Младите хора следва да търсят съвременните професии, в които биха могли да се реализират, както и онези университети, които работят съвместно с бизнеса. Това заяви д-р Наталия Футекова, управляващ съдружник в ERP.BG и основател на ERP Academy – образователна институция, която съвместно с ВУЗФ стартира първата магистърска програма по бизнес софтуер у нас.

.

 

Магистратурата по бизнес софтуер привлича интерес

Магистърската програма „Бизнес анализ и ERP системи” отчете засилен интерес месеци след старта на учебните занятия, съобщиха инициаторите на първото по рода си обучение у нас.

.

 

Интересът към „Бизнес анализ и ERP системи” е много голям

С голям интерес приключи приемът за първата българска магистратура по бизнес софтуер. За дебютното издание на „Бизнес анализ и ERP системи” се записаха 30 студенти от страната и чужбина.

.

 

Българска ERP магистратура привлича студенти от чужбина

Първата българска магистратура по бизнес софтуер вече привлича студенти от чужбина. „Бизнес анализ и ERP системи” на ВУЗФ и ERP Academy се откроява като единствената по рода си в Европа.

.

ERP Academy разширява дейността си

ERP Academy и Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) стартират поредица от обучителни курсове по бизнес софтуер.

.

 

Първи стипендии на ERP академията

ERP Academy и Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) раздадоха първите стипендии за магистърската програма „Бизнес анализ и ERP системи”.

.

 

ERP.BG подкрепя стартъпи в бизнес софтуера

Българската софтуерна компания ERP.BG създаде програма за подкрепа на стартиращи предприемачи в областта на бизнес софтуера.

.

 

Ръководство за работа с ERP в помощ на студентите

Негов автор е д-р Наталия Футекова, преподавател и предприемач

Методическото ръководство за работа с ERP балансира между утвърдени теоретични постановки, практически примери и бизнес казуси 

.

 

ERP Academy: Обществото оценява усилията ни

ERP Академия, партньор на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) в новата магистърска програма „Бизнес анализ и ERP системи”, спечели награда за инвестиции и иновации в образованието на VIP Lifestyle Awards 2015.

.

 

Първа магистратура по бизнес софтуер в България

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и ERP Academy създадоха първата по рода си у нас магистърска програма „Бизнес анализ и ERP системи”. Тя е изцяло фокусирана върху бързо развиващия се сегмент на системите за управление на бизнеса и има за цел да подготви студентите за кариера в тази икономическа сфера.

.