Начало      -      Биография      -      Дейности      -      Обучения      -      Новини      -      Медии      -      Контакти























.
..

 

Над 100 студенти и представители на фирми се запознаха със стратегиите за успех в продажбите на семинар във Висшето училище по застраховане и финанси

Какво искат клиентите и какви са техните страхове? Как да ги накараме да се чувстват комфортно с нас? Как да се настроим за успех в преговорите? Това бяха част от въпросите във фокуса на безплатния семинар на тема „Стратегии за успех в продажбите“, който се проведе на 1 декември във Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ). Лектор на събитието беше предприемачът и обучител по продажби и умения за преговори Стоян Тасев.

.

Семинарът беше организиран от образователната организация ERP Academy. “Лекцията на Стоян Тасев беше насочена към студентите от магистърската програма по бизнес софтуер, създадена от нас, съвместно с ВУЗФ и целта й беше да създаде повече добавена стойност за студентите, записани в нея. Радващо е, че освен тях, интерес към семинара проявиха и много други хора. ERP Академията ще продължи да кани водещи лектори в рамки на магистърската ни програма” - заяви д-р Наталия Футекова, основател на ERP Academy.

Обучението събра над 100 студента и представители на различни компании, които имаха възможността да научат тайните на успешните преговори и продажби от един от специалистите в тази област у нас. В рамките на два часа лекторът успя да мотивира аудиторията да добие увереност и самочувствие, които са предпоставка за успех в сферата на търговията и управлението на бизнеса.

Стоян Тасев е обучител по продажби и умения за преговаряне, който съчетава теоретичните познания в тази сфера с богат практически опит. Работил е на всички нива на продажбите, започвайки от продавач в магазин, преминавайки през ръководител на търговски екипи и достигайки до развитието на успешен собствен бизнес, в чиито продажби той самият заема ключова роля. През последните години е лектор на редица обучения по продажби и преговори. Стилът му е директен и прям и цели да мобилизира и провокира, а акцентът е върху действието и простите, но ефективни търговски практики.