Начало      -      Биография      -      Дейности      -      Обучения      -      Новини      -      Медии      -      Контакти.
..

 

Наталия Футекова връчи голямата награда за цялостен принос по време на VIP Business Awards 2017

Наталия Футекова връчи голямата награда за цялостен принос по време на VIP Business Awards 2017. Пример за една изпълнена не американска, а българска мечта, получи заслужен Бизнес Оскар от третата церемония за значими постижения в бизнеса VIP Business Awards 2017, организирана от VIP COMMUNICATION.

.

Стартирайки дейността си с екип от трима души, за повече от 10 години „ОСКАР-ЕЛ“ се развива до компания с над 100 служители и собствена модерна производствена база, за постигане на световно качество в проектирането и производството на ел. табла. „ОСКАР-ЕЛ“ е внедрила и непрекъснато подобрява система за управление на качеството, околната среда и безопасните условия на труд, съгласно международно утвърдените стандарти от серията ISO.

Управляващите съдружници на VIP COMMUNICATION - Патриция Кирилова и Дончо Георгиев, обявиха втората част от инициативата на ПР-агенцията - благотворителната кампания за социално слабите отличници на България под надслов: ИСКАМ ДА ОСТАНА ДА УЧА И ДА РАБОТЯ В БЪЛГАРИЯ! Партньорът на кампанията - Наталия Футекова и ERP Academy, която поднесе приза в категория Цялостнен принос в развитието на бизнеса на фирма ОСКАР-ЕЛ, също подкрепи връзката на бизнеса с образованието, като подчерта, че се подготвя съвместна инициатива с Технитечския университет в Пловдив за изготвяне на специалности, необходими на бизнеса в региона.