Начало      -      Биография      -      Дейности      -      Обучения      -      Новини      -      Медии      -      Контакти.
..

 

Доц. д-р Наталия Футекова връчи награди на ЦСКА и Христо Стоичков

Легендарният футболен треньор Димитър Пенев и Пламен Марков предизвикаха фурор с появата си на церемонията за LIFESTYLE Оскарите в Гранд хотел България.

.

От името на ЦСКА те получиха голямата награда „Събитие на годината“ за грандиозното отбелязване на спечелената Купа на България преди месец. На тях се падна честта да приемат и златната статуетка за прославилия страната ни в цял свят Христо Стоичков и неговата специална награда „Гордостта на България“. Престижните награди бяха връчени от доц. д-р Наталия Футекова.

Събитието е организирано за втора поредна година от агенция за публични комуникации VIP Communication PR.

Специални гости на церемонията бяха зам.-министърът на икономиката Даниела Везиева, изпълнителният директор на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев, изпълнителният директор на Българо-китайската търговско промишлена палата Иво Илиев, председателят на Софийската търговско-промишлена камара Георги Чернев, председателят на Националната СПА и Уелнес асоциация Станимир Станков - Стенли, партньорът на благотворителната инициатива на организаторите доц. д-р Наталия Футекова от ERP Academy, главни редактори на печатни и електронни медии, които връчваха престижните статуетки на призьорите.

Церемонията продължи инициативата на организаторите от VIP Communication PR за подпомагане на социално слабите отличници под надслов: ИСКАМ ДА ОСТАНА ДА УЧА И ДА РАБОТЯ В БЪЛГАРИЯ! Партньори на инициативата са ERP Academy, ВУЗФ и Ротари Клуб Самоков.