Начало      -      Биография      -      Дейности      -      Обучения      -      Новини      -      Медии      -      Контакти.
..

 

Доц. д-р Наталия Футекова връчи призове за телевизионен и радио мениджмънт

Над 40 печатни и електронни медии получиха своите награди. Водещи на вечерта бяха актьорът, носител на престижния приз ИКАР Симеон Владов и ПР-ът и журналист Патриция Кирилова, управляващ съдружник на организатора VIP COMMUNICATION.

.

Събитието популяризира инициативата на организаторите за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България под патронажа на Ротари Клуб Самоков, ВУЗФ и ERP България.

Като партньор на инициативата на VIP COMMUNICATION и Висше училище по застраховане и финанси за събиране на стипендии за социално слаби отличници доц. д-р Наталия Футекова връчи награди за телевизионен и радио мениджмънт на програмния директор на Канал 3 – Ива Стоянова и генералния директор на Радио София, БНР - Митко Димитров.

Гости на събитието бяха призьори и участници в годишните награди за бизнес постижения, туризъм, медицина, лайфстайл и луксозно строителство, които ПР-агенцията връчва всяка година. Сред тях председателят на комисията по Транспорт в парламента Настимир Ананиев, Наталия Футекова – ERP България, партньор на инициативата на VIP COMMUNICATION за събиране на стипендии за социално слаби отличници, общинският съветник Стефан Марков, д-р Слави Кондов – началник отделение в Университетска болница „Св. Ана“, който подари своята стихосбирка на наградените, д-р Васил Каракостов – „Доцент по неврохирургия” в Клиниката по Неврохирургия на МУ София и началник отделение по гръбначна неврохирургия в Университетската Болница Св. Иван Рилски, стоматологът на звездите – д-р Жорж Жоржес, Росен Даскалов – създател на българския спортен болид Sin Cars, PR-ът на община Божурище Цветелина Цветанова, Емилия Христова – мениджър маркетинг и реклама в АТЛЕТИК фитнес, Милена Маринова от BIOEFFECT, Борис Велчев – управляващ мениджър на „Вила Терес“, финалистката от Евровизия Елица Тодорова, дизайнерките Искра Стефанова и Милена Вельова, Мария Колева – организатор Балканска седмица на модата, Елена Алекси – моден дизайнер, организатор на Балканската седмица на модата и звезда от сериала „София ден и нощ“, Алберт Барух – председател на Асоциацията на модните фотографи и други.