Доц. д-р Наталия Футекова в интервю за специалното издание на сп. Мениджър

Доц. д-р Наталия Футекова – управляващ съдружник на ERP.BG даде интервю за специалното издание на сп. Мениджър – “Жената е“. В него тя разказва за пътят, изминат от „Алое Ко“ до ERP.BG, както и за бъдещите планове на компанията.

В бъдеще основният ни фокус ще е да наложим успешния бизнес модел, ноу-хау и продукти в чужбина. Подготвяме се от години за тази стъпка, създаваме връзки както с бизнес партньори, така и със западни университети и съм убедена, че много скоро ERP.BG ще се наложи като успешна международна компания“, казва в интервюто доц. д-р Наталия Футекова.

В изданието тя споделя още за това, че ERP става все по-позната технология, но мнозина все още не знаят какво точно се крие зад нея. ERP.BG се стреми да отговаря на динамичната среда и продължава да бъде все по-иновативна компания. Припомняме, че преди време именно те пуснаха на пазара първата изцяло българска мобилна ERP система, която днес е и първата, която разполага със собствено API за разработка на приложения от външни екипи.

Цялото интервю можете да прочетете в изданието „Жената е“!