Наталия Футекова е сред водещите лектори на икономическия форум Business Excellence 2022

Наталия Футекова е сред водещите лектори на икономическия форум Business Excellence 2022, който събира световни и национални бизнес лидери, които ще споделят своя опит в постигането на най-високите икономически резултати на компаниите, в които работят или управляват. Събитието ще се проведе на 21 март в зала EFE на хотел Маринела в София, където вечерта ще се състои и официалната церемония по връчването на наградите „Компания на годината“.

Икономическия форум Business Excellence е целодневно събитие, което има за цел да акцентира върху иновативни модели за управление на бизнеса и да подпомогне предприемачеството. Акцентът тази година ще бъде върху бизнес превъзходството. То се свързва с прилагането на изключителни практики в организацията и постигането на високи резултати – интегрирана селекция от успешни практики, чрез които да развием бизнеса до най-доброто, което може да бъде. Тези практики са се превърнали в модели за това как трябва да функционира една организация от световна класа.

Опита си с всички присъстващи ще сподели доц. д-р Наталия Футекова, която е управляващ партньор на ERP.BG – една от водещите български компании за разработка на бизнес софтуер.  Тя съчетава успешно предприемаческата кариера в сферата на технологиите с академичната и научна дейност, както и с активното участие в образователни и други обществени каузи. През 2015 година основава ERP Academy – иновативен проект на фирми от ERP бранша в България, които обединяват усилия с цел да направят висшето образование по-близко до реалните нужди на бизнеса, а бъдещите кадри максимално подготвени за пазара на труда в сферата на бизнес мениджмънта и ИТ.

Заради своя дългогодишен опит в бизнеса и образованието, както и редица успехи, които постига с годините, Наталия Футекова често е желан лектор на много събития, по време на които се среща с млади хора, които вдъхновява да открият своето призвание и да поемат по правилния път за себе си.  Сред  последните й участия е лекцията, която изнесе в едно от българските издания на световния формат TEDx, която може да бъде видяна в официалния YouTube канал на американската организация, следван от над 16 милиона човека от различни точки на света.

Икономическият форум Business Excellence цели да помогне на бизнеса да идентифицира възможности за подобрение, да се фокусира върху ROI (Return on investment) показателите и да разкрие потенциала за бъдещо организационно развитие. Присъстващите ще имат възможност да чуят на живо и лектори като Том Куигли, Пламен Петров, Детелина Смилкова, Илияна Търнина, Георги Александров и други водещи експерти, които ще споделят с тях полезни знания и опит.

Още информация за Business Excellence 2022 можете да откриете на адрес https://awards.companyoftheyear.eu/bg/