Наталия Футекова е част от престижното жури на Националните награди за най-добър работодател на България – Career Show Awards

Престижните награди за най-добър работодател на България – Career Show Awards обявиха списъка с журиращи. Сред имената на избраните е и доц. д-р Наталия Футекова – управляващ партньор на софтуерната компания erp.bg. Организаторите ѝ се довериха заради професионализма, експертността, и дългогодишния ѝ опит в сферата на бизнеса.

“Career Show Awards са много повече от награди. Те са неизчерпаем източник на идеи, и примери за страхотни работодателски практики, които се надяваме да вдъхновят всеки. Доверяваме се на жури от експерти в различни области и сме сигурни, че тяхната оценка ще покаже чудесния бизнес климат и потенциал у нас. Именно затова като организатори поканихме доц. д-р Наталия Футекова да стане член на журито и за нас е чест, че тя прие”, споделя Емил Томов, Event Manager в Career Show.

Наталия Футекова ще оценява кандидатурите на едни от най-големите работодатели в България в категории, разпределени в 3 групи: “Най-добър работодател”, “Ангажираност и иновации” и “Здраве и екология”. Награждаването на компаниите победители ще бъде на 10 септември в зала Арена Армеец, непосредствено след официалното откриване на кариерното експо за квалифицирани кадри Career Show 2019. Събитието ще събере на едно място над 150 работодатели и над 2000 квалифицирани кандидати, като целта му е да покаже, че България предлага страхотни условия за развитие и кариера.

Career Show Awards е напълно прозрачен конкурс, който цели да представи най-добрите примери от работодателската практика в България, както и да покаже потенциала на страната по отношение на кариерното развитие. След официалното награждаване, на сайта на конкурса всички кандидатури, оценки и коментари на журито ще бъдат публични. Така конкурсът ще стане витрина на най-добрите практики, най-оригиналните идеи и най-добрите иновации в света на човешките ресурси и управлението на хора и екипи.