Наталия Футекова с ценни съвети към млади таланти по време на Pitch Boothcamp Bulgaria

Наталия Футекова бе сред менторите по време на осмото издание на Pitch Boothcamp Bulgaria, което се проведе във Велико Търново. Образователния семинар среща студенти и наскоро завършили младежи с представители на някои от най-успешните компании в България.

Екипът на Pitch Bootcamp България е съставен от млади хора, които вече са направили първите си стъпки по кариерния път и искат да помогнат на други младежи да бъдат по-подготвени, за да могат по-лесно да се справят с предизвикателствата пред намирането на мечтаната работа или създаването на собствен бизнес.

„Винаги е вдъхновяващо да видиш толкова много млади и инициативни хора на едно място. По време на събитието чухме много впечатляващи идеи и се радвам, че имах възможност да помогна на тези млади хора със съвети и знания, които съм придобила, развивайки своята кариера. Младите хора могат да са успешни професионалисти единствено чрез възпитаване на отворено отношение към промяната, критично мислене и способност за учене през целия живот“, споделя доц. д-р Наталия Футекова, която е управляващ съдружник в софтуерната компания ERP.BG.

Pitch Boothcamp Bulgaria е насочено към студенти и наскоро завършили младежи. Официални гости и ментори по време на събитието бяха още Александър Иванов, Анна Петкова, Бранислава Йович, Ивайло Николов, Ивайло Здравков, Кристина Илиева, Любов Павлова, Петър Пройков, Цветанка Иванова, Кристина Илиева, Антоанета Калушкова и други професионалисти от различни сфери.