Наталия Футекова е сред експертите на форума Employer Branding Forum 2019

Доц. д-р Наталия Футекова – управляващ съдружник в софтуерната компания ERP.BG ще вземе участие във форума Employer Branding Forum 2019, където ще представи успешни практики за устойчиво развитие на имиджа на компаниите.

Събитието е насочено към HR професионалисти, специалисти за привличане на таланти, комуникационни експерти, PR и Employer Branding професионалисти, както и за всеки, който се отнася сериозно към разработването на стратегии за изграждане на работодателска марка, за привличането и задържането на таланти, за въвеждането на иновации и за осигуряването на растеж в компанията. Официални гости и ментори по време на Employer Branding Forum 2019 ще бъдат още Николай Неделчев, Мила Миленова, Светлозар Петров, Пепи Димитрова, Детелина Смилкова, Вергиния Къшева-Накова, Методи Георгиев, Мартин Попов, Александър Христов, Надежда Ванева, Краси Георгиев, Жасмина Маринова, Радомир Чолаков, Нели Банова, Елена Маринова, Станка Стоянова, Надя Маринова и други.

 „Доверието е движеща сила при създаването на компанията, ключа към успешното й развитие. Доверие в партньорите, в клиентите, в хората, с които работя.  Компанията ни създава и развива бизнес софтуер и точно това я прави по-специфична и различна, защото той не е готов продукт, който можеш да докоснеш. Затова тук от особена важност е да се изгради взаимоотношение, лежащо на доверието“, споделя Наталия Футекова, която ще говори на тема „Доверие и партньорство. Устойчиво развитие на имиджа на компанията“.

Форумът се фокусира върху най-успешните кампании за изграждане на работодателска марка. В рамките на събитието ще се дискутират горещи теми като нуждата от посланици на марката, иновациите при ангажиране на служителите, позициониране на компаниите като атрактивни работодатели, за ролята на дуалното обучение за изграждането на таланти, за различните техники за привличане и задържане на талантливи служители.

За повече информация посетете:  https://talents.b2bmedia.bg/