Наталия Футекова: Един бранд е успешен, когато клиентът има доверие в теб

Силно трето издание на годишния форум „Битката за талантите“ събра в София най-добрите експерти по Employer Branding.

В дискусиите се включиха топ мениджъри, комуникационни експерти и специалисти по човешки ресурси, а събитието откри Президентът (2012-2017) Росен Плевнелиев.

Доц. д-р Наталия Футекова – управляващ съдружник в софтуерната компания ERP.BG взе участие във форума Employer Branding Forum 2019, където представи успешни практики за устойчиво развитие на имиджа на компаниите.

Наталия Футекова представи темата „Доверие и партньорство. Устойчиво развитие на имиджа на компанията“, споделяйки с  аудиторията, че доверието е движеща сила при създаването на компанията и ключа към успешното й развитие във всички направления.

Employer Branding Forum 2019 се фокусира върху най-успешните кампании за изграждане на работодателска марка. В рамките на събитието се дискутираха горещи теми като нуждата от посланици на марката, иновациите при ангажиране на служителите, позициониране на компаниите като атрактивни работодатели, за ролята на дуалното обучение за изграждането на таланти, за различните техники за привличане и задържане на талантливи служители.