Доц. д-р Наталия Футекова в журито на Career Show Awards 2024

Продължава кандидатстването във водещите награди за най-добър работодател на България – Career Show Awards 2024. Престижните награди отличават компании от различни сектори в над 80 категории, насочени към човешките ресурси и работодателската марка. Заместник-председателят на Българската ИТ асоциация (БАИТ) доц. д-р Наталия Футекова е част от престижното жури, което оценява кандидатурите на компаниите.

За шеста поредна година Career Show Awards е платформа, в която компаниите разказват за своите проекти и стратегии в развитие на работодателската марка, привличане, задържане и ангажиране на служителите.

“За нас е радост, че доц. д-р Футекова прие поканата ни да бъде част от екипа на журито в Career Show Awards 2024. Едно важно правило за нас е – винаги да си партнираме с професионалисти на най-високо ниво. По този начин оценките на журито могат да допринесат за развитието на работната среда у нас и пазара на труда. Благодарни сме, че имаме подкрепата и оценката на такъв професионалист!”, споделя Ованес Ованесян, съосновател на Career Show.

Тазгодишното издание на бизнес наградите за най-добър работодател е предвидило категории, в които компаниите да покажат най-иновативните, креативни и ефективни стратегии за управление на хора в България. Сред категориите, в които работодателите могат да представят разработените стратегии, с които отговарят на новата работна действителност, са:

  • Стратегия за привличане на кадри
  • Стратегия за толерантност и приобщаване
  • Създаване на нов продукт
  • Co-working инициатива и др.

Категориите в група “HR услуги” от своя страна дават възможност на всички доставчици, работещи за създаването на по-добра работна среда в компаниите, да разкажат повече за себе си. Компании, предлагащи фирмени обучения, подбор на персонал, HR софтуери, храни и напитки за офиса, застраховки и други допълнителни придобивки могат да се включат представяйки услугите си.

Кандидатстването за най-добър работодател в Career Show Awards 2024 може да направите на страницата на наградите – careershow.bg/awards