Доц. д-р Наталия Футекова връчи отличия на изявени студенти на ВУТП

Доц. д-р Наталия Футекова – управляващ партньор на ERP.BG и основател на ERP Academy, бе сред специалните гости, които поздравиха студентите на Висше училище по телекомуникации и пощи (ВУТП) по случай старта на новата академична година. По време на събитието като член на настоятелството на университета, тя награди изявени студенти.

Церемонията бе открита от ректора на ВУТП проф. д-р. Миглена Темелкова. В обръщението си тя говори за историята на университета, неговите постижения и предизвикателства.

Откриването на новата академична година бе уважено и от президента на Република България г-н Румен Радев, който поздрави студентите, академичния и административен състав на университета, връчи дипломите на абсолвентите с най-висок успех и грамоти на първокурсниците, приети с най-висок бал.

Дипломите на студентите бяха връчени от представители на държавната администрация и бизнеса, сред които г-н Камен Добрев, директор „Глобален център за услуги” в DXC Technology, г-н Тери Ли – изпълнителен директор на Хуауей Технолоджис България, г-н Николай Йорданов – Изпълнителен директор на Контракс, г-н Любомир Тулев – Director Manager Security Services – DIGITAL, г-н Тинко Младенов – управител на Fibrant, г-н Богдан Теофанидис – главен изпълнителен директор на Български пощи ЕАД, доц. д-р Наталия Футекова – член на настоятелите на ВУТП и управляващ партньор в ERP.BG.

Събитието уважиха още представители на дипломатическия сектор и държавната администрация, родители и роднини на студентите.